991 53 122 marcus@fxflytt.no

Om oss

FX Flytt AS er et profesjonelt flyttebyrå som har kontor i Oslo, men utfører oppdrag over hele Østlandet, inkl. Asker, Bærum, Lørenskog og Lillestrøm. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet, fleksible flyttetjenester og vært best i klassen når det gjelder kundeservice. Våre kunder er private som flytter fra en bolig til en annen, bedrifter og eiendomsmeglere. Vi har mange års erfaring fra flyttebransjen og våre ansatte er flinke og hyggelige fagfolk med mange flytteoppdrag på sin CV.

Vi vet at en flytting ofte betyr mer arbeid enn det du først trodde og vi kan skreddersy våre flyttetjenester for å forenkle en hektisk flytteprosess. Våre tjenester strekker seg fra nedpakking, bærehjelp, transport, mellomlagring og flyttevask. Har dere behov for å kvitte dere med gjenstander og møbler tilbyr vi selvsagt også bortkjøring av søppel og avfallshåndtering.

 

Om oss

Blant de beste flyttebyrå i Oslo

Fornøyde kunder er vårt kjennetegn. Over halvparten av våre kunder kommer til oss takket være en hyggelig anbefaling eller fordi de har brukt våre tjenester tidligere. Tilbakemeldinger fra kunder bekrefter at vi er effektive, raske, konkurransedyktige på pris og service orienterte.

Etter mange års erfaring som flyttebyrå har vi blitt en foretrukken partner hos flere bedrifter og blant eiendomsmeglere i Oslo. Vi leverer komplette løsninger enten du skal flytte privat, til et nytt kontor eller har behov en skikkelig flyttevask. Gjennom vår samarbeidspartner på lagertjenester kan vi også tilby flyttehjelp og mellomlagring.

Konkurransedyktig

FX Flytt AS er opptatt av å utføre oppdragene på best mulig måte for våre kunder, til en rimelig og konkurransedyktig pris. Det er viktig for oss at våre kunder kjenner trygghet på at vi leverer en profesjonell og effektiv flytting når de bruker våre flyttetjenester. Vi har utviklet oss til å bli et veletablert og anbefalt flyttebyrå i Oslo.

Vi gjør jobben for deg

Våre servicetjenester kan skreddersys etter kundens behov, har dere spesielle ønsker ta gjerne kontakt med oss om dette. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens behov. Det betyr at vi kan håndtere hele flyttingen fra A til Å, alt fra å pakke ned, bære møbler og flyttegods, sikre flyttelass og transport til ny bolig. Vi behandler alle eiendeler med største respekt, varsomt og forsiktig, fordi vi vet at disse er verdifulle for deg.

Våre priser er godt under markedspris og varierer etter omfang på den enkelte jobb. I Oslo og Viken jobber vi stort sett med timepriser som dekker mannskap og flyttebil. Ønsker dere et pristilbud på din flytting ser vi frem til å høre fra deg.

Områder vi betjenester

FX Flytt AS utfører våre tjenester i hele Oslo og Viken; Asker, Bærum, Ski, Kolbotn, Langhus, Drøbak, Lørenskog, Lillestrøm og Skedsmo. Har du planer å flytte til et annet fylke i Norge eller utenlandsflytting kan du også ta kontakt med oss og vi setter deg gjerne i kontakt med våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du fylle ut vårt flytteskjema som du finner her. Vi prøver å besvare alle henvendelser innen 24 timer (ukedager). Gjelder det et hasteoppdrag kan du også ringe oss på telefon. Om sommeren og siste ti dager dager i måneden er vi mest travle og en god tommelfingerregel er å prøve å være ute i god tid før du skal flytte, gjerne 10 til 15 dager før.

FX FLYTT AS
Adresse:
Selma Ellefsensvei 6, 0851 Oslo
Telefon: 991 53 122

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag
08.00 til 18.00
Lørdag og søndag stengt.