991 53 122 marcus@fxflytt.no

Kontorflytting i Oslo

Skal bedriften din inn i et nytt kontor og trenger kontorflytting i Oslo og omegn? Enten det er innad i samme bygning eller til et annet sted i Oslo, er det mange ting som må tas hensyn til. Det kan være en stressende og krevende oppgave å skulle ta seg av alt selv. Derfor kan det være lurt å leie inn profesjonell hjelp til å ta seg av flytteprosessen.

Enkel og trygg flytting av kontoret

FxFlytt er et flyttebyrå som tar seg av alt fra nedpakking til flytting og oppakking igjen på det nye stedet. Vi tilbyr også minilager for private og bedriftslager i Oslo og Viken. Slik kan du lagre inventaret ditt trygt og sikkert inntil du trenger det igjen.

Selv om du bare skal flytte til en ny kontorplass i den samme bygningen, kan vi bistå med flyttemannskap og bærehjelp for å få flytteprosessen raskt og effektivt gjort. Våre erfarne og dyktige flyttearbeidere tar vare på eiendelene dine helt fra vi pakker de ned til vi pakker det opp igjen. Vi sørger alltid for at det kommer trygt frem til det nye stedet.

Det kan være stressende å pakke ned, og det er viktig for oss at du slipper å tenke på pakking og organisering av inventaret ditt, slik at du heller kan bruke tiden din på andre oppgaver. Vi pakker ned alt fra kontormøbler til IT-utstyr, og sørger for at alt er merket og organisert. Dette gjør det enkelt å finne frem igjen når det skal pakkes opp på det nye stedet.

Flytteesker

Kontorflytting i Oslo tilpasset deg

Vi har lang erfaring med kontorflytting i Oslo og Viken. Våre dyktige flyttearbeidere har de riktige verktøyene og teknikkene for å håndtere selv de mest utfordrende flytteprosjektene. Hver flytting er forskjellig, og derfor tilpasser vi våre tjenester etter dine spesifikke ønsker og behov. Vi kan tilby fleksible tidsplaner og tilpassede løsninger for å sikre at flyttingen går så smidig og effektivt som mulig, slik at du kan komme tilbake til arbeidet ditt så raskt som mulig.

Dersom du trenger lagerplass mens du venter på å flytte inn i de nye lokalene dine, kan vi tilby minilager og bedriftslager i Oslo og Viken. Våre lagerlokaler er tempererte, trygge og fleksible, og kan tilpasses etter dine behov.

Skal du flytte kontoret ditt? Enten det er til et nytt sted i Oslo eller innad i samme bygning, ta kontakt med oss i FxFlytt! Vi tar oss av alt fra nedpakking til flytting og lagring av inventaret ditt, slik at du heller kan bruke tiden din på andre oppgaver. Med vår hjelp blir flytteprosessen rask, effektiv og helt uten stress.

Tilbake til oversikten