991 53 122 marcus@fxflytt.no
Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo

Trenger du flyttehjelp i Oslo? Det er mye som må ordnes når du skal flytte og det tar normalt lenger tid enn det man har sett for seg. Vi hjelper deg med pakking, flytting, flyttevask og mellomlagring på en trygg, rask og profesjonell måte.

Totalleverandør

FX Flyttebyrå er totalleverandør av flyttetjenester i Oslo og Viken.

Fornøydgaranti

Vi streber etter å levere høy kvalitet, topp kundeservice og konkurransedyktige priser.

5 års erfaring

Med lang erfaring innen eiendom og transport tilbyr vi profesjonelle tjenester til din flytting.

Flyttehjelp Oslo

FX Flyttebyrå tilbyr et bredt spekter av flytteservice for ulike typer flytteoppdrag. Enten det gjelder nedpakking, bærehjelp eller kun flytting av et flyttelass. Vi kan hjelpe deg med å flytte privat eller for bedriften du jobber i. Totalløsning der dyktige og erfarne flyttekonsulenter hjelper deg med planlegging og gjennomføring fra start til slutt. Flytting er en spennende tid, la oss gjøre flytteprosessen deres til en hyggelig opplevelse. Pakking, levering av emballasje og flyttemateriell, flytting og avfallshåndtering, Oslo og Viken.

Vi har fokus på god kommunikasjon, kundeservice og konkurransedyktige priser. Godt arbeid og en profesjonell flytteprosess har gitt og mange fornøyde kunder. Som totalleverandør av flyttetjenester bistår vi med alt av flyttetjenester; demontering av møbler, bærehjelp, transport, bortkjøring av avfall, mellomlagring og flyttevask. Ønsker du flyttehjelp i Oslo, er vi rett byrå.

Flyttehjelp Oslo for private og bedrifter

Motta tilbud på flytting

Fyll ut flytteskjema på våre nettsider og la oss hjelpe deg slik at lytteopplevelsen din blir enklere og mer effektiv.

Flyttehjelp Oslo, for private og bedrifter

Vårt flyttebyrå holder til sentralt i Oslo og betjener Oslo og Viken. Vi kan også utføre flyttehjelp til andre steder i Norge eller sette dere i kontakt med hyggelige samarbeidspartnere.

Vi hjelper deg med flytting, mellomlagring og flyttevask slik at din flytting skjer trygt, raskt og effektivt. Har du for eksempel behov for å lagre møbler og eiendeler når du flytter kan vi hjelpe deg med det. FX Flyttebyrå er et flyttefirma som er godt rustet til å løse de fleste oppgaver i forbindelse med din flytting.

Hva koster flyttehjelp i Oslo?

Priser på flyttebyrå avhenger av flere ting. Hvor stort flyttelasset er, mengde og distansen du skal flytte fra og til vil påvirke hva det koster med flyttehjelp. Andre ting som også kan påvirke prisen på flyttetjenester er om du ønsker andre tjenester som for eksempel hjelp til nedpakking, flyttemateriell eller har ekstra tunge eiendeler (piano, våpenskap, marmorbord o.l.) som skal flyttes.

Pris avhenger av:

  • Hvor stort flyttelasset er
  • Adresser du flytter fra og til (etasjer, om det er heis osv)
  • Parkeringsmuligheter for flyttebilen
  • Om det er behov for spesialtransport av tunge eiendeler

Vi er effektive og konkurransedyktige på pris, så ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på våre flyttetjenester.

Trygg flyttehjelp

At flytteprosessen oppleves som trygg og profesjonell er viktig og vårt ansvar. Derfor har vi erfarne flyttegutter som er godt kvalifisert og vet å ta hånd om ditt flyttegods. Vi er nøye med å ta vare eiendeler når vi bærer møbler ut eller inn i flyttebilen.

Elektronisk betaling

Ved privatflytting skal alle kunder betale når jobben er ferdig, med bankkort som vi har i flyttebilen. Ønsker dere en faktura kan vi tilby dette etter en gjennomført kredittvurdering. Dette må avtales på forhånd og senest tre dager før flyttedato. Bedrifter og offentlige etater som Oslo Kommune og NAV får tilsendt faktura etter avtale.

Husk å melde flytting

Å huske på å sende inn flyttemelding er en viktig del av flytteprosessen, men det er lett å overse denne oppgaven midt i all planleggingen og pakkingen. Flyttemelding er viktig fordi den sikrer at din adresseinformasjon er oppdatert hos offentlige registre og tjenesteleverandører. Det er helt gratis å melde flytting via Skatteetaten.no

 

 

Spørsmål og svar om flytting og flyttetjenester

Kan jeg få hjelp med pakking?

Ja, vi kan hjelpe deg med nedpakking og demontering. Ønsker du pakkehjelp er det fint om du spesifiserer dette i din forespørsel.

Hvor kan jeg kjøpe flyttemateriell?

Vi selger flyttemateriell og emballasje. Flytteesker, bokesker, garderobeesker til klær, pakkepapir, strekkfilm og bobleplast. Ta kontakt med oss for tilbud på flyttemateriell.

Hvor tidlig må jeg bestille flyttebyrå?

Vi anbefaler at du bestiller flyttebyrå så raskt du vet at du skal flytte. Normalt holder det med å bestille 10 – 14 dager før planlagt flyttedato. Under høysesong og siste uken i måneden, hvor vi er veldig travle, er det lurt å gjøre en reservasjon to til tre uker før du flytter. Er du sent ute kan du likevel ta kontakt med deg og vi vil forsøke å finne en løsning.

Har dere en minstepris?

Vi har en minstepris på 3 timer. Ved hvert oppdrag vil det bli lagt til en halv time før og etter som dekker oppstart og administrasjon.

Kan jeg flytte kveldstid eller i helgen?

Ja, vi flytter både kveldstid og i helger. Spesifiser ønsket tidspunkt når du fyller ut flytteskjema. (det tilkommer et tillegg ved flytting e. 16.00 hverdager og lørdag/søndag).

Kan jeg få et estimat om hvor lang tid flyttingen tar?

Flytteoppdrag i Oslo og Viken gjøres som regel på timepris, ved flytting til andre byer eller kontorflytting kan vi komme på en befaring og gi et estimat. Hver eneste flytting er unik og avhenger av flere faktorer. Derfor er det vanskelig å gjøre et estimat på forhånd.

Hva koster det å flytte?

Priser på flyttebyrå avhenger av flere ting. Hvor stort flyttelasset er, mengde og distansen du skal flytte fra og til vil påvirke hva det koster med flyttehjelp. Andre ting som også kan påvirke prisen på flyttetjenester er om du ønsker andre tjenester som for eksempel hjelp til nedpakking, flyttemateriell eller har ekstra tunge eiendeler (piano, våpenskap, marmorbord o.l.) som skal flyttes.

Kan jeg mellomlagre møbler?

Ja, vi tilbyr mellomlagring under flytting eller hvis du trenger lagerplass av andre årsaker. Du kan lagre i lagercontainer eller leie en temperert lagerbod. Vi henter til avtalt tid, mellomlager og leverer tilbake til avtalt tid.

Hvordan betaler jeg?

Når jobben er ferdig kan du betale med bankkort. Vi har bankterminal i flyttebilene. Er dere en bedrift som flytter trenger vi organisasjonsnummer for å gjøre en kredittvurdering slik at vi kan sende faktura. Private kunder må betale når oppdraget er ferdig.

Beste flyttebyrå Oslo

kSer du etter det beste flyttebyrå i Oslo? Da har du kommet helt rett. FX Flyttebyrå Oslo er et pålitelig flyttefirma som du kan stole på. God service og trygghet er viktige kjerneverdier og vi streber alltid med å levere høy kvalitet på alle tjenester vi leverer. Hos oss møter du et serviceinnstilt og profesjonelt flytteteam som behandler møbler og eiendeler med stor respekt.

 

Dette sier våre kunder

«Helt fantastisk utført arbeid. De var utrolig positive og veldig profesjonelle, for ikke å snakke om høflige og glade. Ingen av tingene vår ble ødelagte. Helt klart det beste flyttefirmaet jeg har brukt og de anbefales på det sterkeste.»
Flytting fra 0171 Oslo til 3122 Tønsberg

«Dette var en særdeles god opplevelse. Marcus og hans gutter kom presis og brukte kun et par minutter før de var i gang. På knappe en time var leiligheten tømt. De var hyggelige og viste stor forsiktighet med tingene de bar. God service er ikke så dyrt som mange tror. Takk for hjelpen gutter»
Flytting fra 0358 Oslo til 1344 Bærum 

«Kan varmt anbefale FX Flytt AS, og kommer helt sikkert til å benytte meg av de igjen. Ekstra pluss for at de kunne stille opp på kort varsel i en hektisk tid. Tipp topp tommel opp!»
Flytting fra 0350 Oslo til 0350 Oslo

«Presise og dyktige folk! Veldig hjelpsomme. Meget effektive og flinke til å finne løsninger. De hadde med seg flott og fin bil for utføre arbeidet og prisen for arbeidet var gunstig. Ingen skader og veldig hjelpsomme dyktig folk. Jeg anbefaler og kommer til å ta i bruk Fx flytt igjen»
Flytting fra 0350 Oslo til 1482 Nittedal