991 53 122 marcus@fxflytt.no
Minilager Oslo

Flyttebyrå Majorstuen

FX Flytt AS er ditt lokale flyttebyrå i Oslo. Vi flytter for private og bedrifter på Majorstua.

Totalleverandør

FX Flyttebyrå er totalleverandør av flyttetjenester i Oslo og Viken.

Fornøydgaranti

Vi streber etter å levere høy kvalitet, topp kundeservice og konkurransedyktige priser.

5 års erfaring

Med lang erfaring innen eiendom og transport tilbyr vi profesjonelle tjenester til din flytting.

Flyttebyrå Majorstuen

Planlegger du å flytte fra eller til Majorstua i Oslo? Da har du kommet til rett plass. FX Flytt AS er et profesjonelt flyttebyrå som utfører flyttehjelp til private og bedrifter. Vi leverer flyttetjenester som flytting, mellomlagring, søppelbortkjøring og flyttevask. Med mange års erfaring fra flyttebransjen vet vi godt at en flytteprosess kan være stressende på mange måter.

I de fleste situasjoner skjer en flytting midt i hverdagen, hvor hverdagslige gjøremål og jobb skal kombineres med flytting. Hverdagen kan oppleves som enda mer stressende med alt å ta igjen. Ved å overlate din flytting til oss i FX Flytt AS får du en trygg og hjelpende hånd i flyttingen, hvor du i stedet kan fokusere på andre hyggelige og viktigere ting. Vi tilbyr et stort spekter av flyttetjenester slik at du kun trenger å forholde deg til oss. Enten du trenger hjelp med å flytte til naboblokka, andre siden av byen eller har behov for et flyttelager kan du ta kontakt med oss hvis du ser etter et profesjonelt flyttebyrå på Majorstuen.

 

 

Flyttebyrå Majorstuen

Majorstua Flyttebyrå

Vi holder til på Økern men flytter over hele Oslo Kommune og Viken. Med gode referanser, lang erfaring og topp kundeservice ønsker vi å være blant de beste flyttebyrå i Oslo. En flytting kan være en strevsom prosess for den som flytter. Det er ikke bare selve flyttingen du må tenke på, men i etterkant skal også boligen du flytter fra vaskes eller kontorlakene ryddes. Det er mye å tenke på. Overlat gjerne flytteprosessen til oss, vi hjelper deg med flyttetjenester fra A til Å.

Hva koster det

Den endelige prisen for en flytting avhenger av flere ting. Det er flere faktorer som påvirker endelige prisen for, for eksempel størrelsen på ditt flyttelass, hvor du skal flytte fra og til og hvilke tjenester du ønsker at vi leverer.

Våre timepriser for flyttetjenester:

 • 2 mann med flyttebil 20m3 fra kroner 1500
 • 3 mann med flyttebil 20m3 fra kroner 1990,-
 • Vi tar betalt 30 minutter før og etter oppdrag
 • Flytting av piano, safe, arkivskap eller annet over 80 kg er ikke inkludert i timeprisen
 • Ønsker du å flytte ettermiddag eller helg kommer det et tillegg i timeprisen

Flyttebyrå med fastpris: Siden ingen boliger er like og hjem er møblert ulikt er det vanskelig for oss å gi en fastpris på flytting. I tillegg til faktorene som er nevnt over vil også størrelsen på møbler, om det må demonteres før flytting, hvilken etasje du skal fra og til og parkeringsmuligheter også kunne påvirke tidsbruk og dermed også sluttprisen for flytting.

Flyttehjelp på Oslo Vest

Å flytte er en betydelig milepæl i livet, enten det er for en privatperson som skal bytte bosted eller en bedrift som planlegger en kontorflytting. Uansett situasjon er valget av et pålitelig flyttebyrå av avgjørende betydning for en problemfri og vellykket flytteprosess. Dette er der FX Flytt trer inn som en pålitelig partner som har betjent Oslo vest i årevis. Vi er et anerkjent flyttebyrå som har bygget vårt omdømme på kvalitetstjenester og gode kundeservice. Vi flytter for private, bedrifter og eiendomsmeglere på Oslo Vest.

Våre flyttetjenester

Som et godt etablert flyttebyrå hjelper vi deg med et bredt spekter av tjenester.

 • Vi hjelper deg med å pakke ned
 • Levering av emballasje og flyttemateriell (flytteesker, bobleplast, pakkepapir, garderobeesker)
 • Kontorflytting
 • Kjøre bort avfall og søppel
 • Mellomlagring
 • Rydding av dødsbo (vi tømmer, rydder, vasker og lagrer dødsbo)
 • Bærehjelp
 • Montering eller demontering av møbler

For oss er fleksibilitet et av stikkordene våre, så vi tilbyr alt fra små tjenester til fullskalaløsninger. Vi kan for eksempel bistå ved hjelp av kun å frakte gamle møbler eller innbo til gjenvinningsstasjonen, dersom du kun trenger hjelp til den delen. Du har også mulighet til å få en pakkepris på en komplett løsning hvor rydding, pakking og flytting er inkludert.

Flytte kontor på Majorstuen: Er dere en bedrift som ønsker flyttehjelp til kontorlokaler kan dere gå til kontorflytting for å lese mer om kontorflytting.

Du velger selv hva du vil ha hjelp til og eksempler på dette kan da være rydding, pakking i flyttekasser, hjelp til bæring, transport, mellomlagring eller en grundig flyttevask.
FX Flytt AS har også et tett samarbeid med lokale utleiere av minilager, eiendomsmeglere og det lokale flyttebyrået på Majorstuen, Majoren Flyttebyrå Oslo AS.

Majorstua

Majorstua ligger sentralt plassert på Oslo vest og tilhører bydel Frogner. Området er populært for både barnefamilier og unge som ønsker å bosette seg på Majorstuen. Ettersom området ligger sentralt til er det enkelt å komme seg rundt med kort vei til både buss, T-bane og Trikk. Her kan du ta deg en fin spasertur i Frognerparken eller gå på shopping i Bogstadveien/Hegdehaugen.

Majorstua grenser til Frogner, Briskeby, Fagerborg, Homansbyen, Marienlyst og Pilestredet. Beliggende midt på Valkyrie plass, finner du byens beste utvalg av handel, servering og inspirasjon i det nye kjøpesenteret Valkyrien.

 

Motta tilbud på flytting

Fyll ut flytteskjema på våre nettsider og la oss hjelpe deg slik at flytteopplevelsen din blir enklere og mer effektiv.